• 085 - 05 09 200
  • info@frieslandlichtreclame.nl

Inhoud
De informatie die door SmartCourts wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. SmartCourts kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. SmartCourts aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie.

Verantwoordelijkheid
De afnemer van de informatie op de website is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. DE afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Ook is de afnemer verplicht aanwijzingen van SmartCourts omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug wanneer u dat uitkomt.

NIEUWE TOEKOMST VOOR FRIESLAND RECLAME ONDER DE VLEUGELS VAN HAAN RECLAMEWERK.Lees meer over deze overname >