• 085 - 05 09 200
  • info@frieslandlichtreclame.nl

Nieuwe toekomst voor Friesland Reclame onder de vleugels van Haan Reclamewerk

Friesland Reclame heeft op 1 december een constructieve stap gezet voor de toekomst; collega Haan Reclamewerk BV uit Stiens neemt alle activiteiten over en zet ons mooie bedrijf voort onder de naam ‘Friesland Lichtreclame’.

Friesland Reclame heeft zich in de afgelopen 25 jaar als specialist in lichtreclame ontwikkeld tot een gerenommeerde speler op de Nederlands markt en daar zijn we trots op. Deze reputatie dragen we met liefde over op de nieuwe naam. Haan Reclamewerk en het nieuwe Friesland Lichtreclame vullen elkaar perfect aan, deze overname is daarmee absoluut van meerwaarde voor de bestaande relaties.

Signmaker Haan Reclamewerk blinkt uit in het volledig ontzorgen van opdrachtgevers, is innovatief en duurzaam. Het bedrijfsonderdeel Friesland Lichtreclame heeft daarmee per direct een prachtig up-to-date pakket aan reclamediensten te bieden. Haan Reclamewerk beschikt over een getalenteerd sign-team (in totaal 35 medewerkers, van grafisch vormgevers tot print-operators, reclamewerkers en monteurs) en er wordt vanuit Stiens gewerkt met de modernste machines. De laatste jaren is nadrukkelijk ingezet op het gebruik van duurzame materialen en milieuvriendelijke latex-inkten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen met een perfect eindresultaat, dat is het motto. Bezoek voor meer informatie www.haanreclamwerk.nl.

Met Friesland Reclame gaat Haan het eigen bedrijfsonderdeel lichtreclame extra body geven. Andere diensten van het bedrijf in Stiens zijn binnenreclame, buitenreclame, voertuigreclame, standbouw, promotiematerialen en groot formaat printen.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe identiteit van Friesland Lichtreclame. Daarmee volgt spoedig een frisse huisstijl en een nieuwe website. Wat blijft is de vertrouwde dienstverlening en nuchtere persoonlijke service. Gebruik voor al uw vragen info@frieslandlichtreclame.nl of bel voor advies & verkoop met Haan Reclamewerk op 058 257 41 51. U kunt vragen naar Christiaan de Jong, Barry Ekkers en Laurens Jongema. Vrijblijvend eens binnenstappen in Stiens? U bent van harte welkom!

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug wanneer u dat uitkomt.

NIEUWE TOEKOMST VOOR FRIESLAND RECLAME ONDER DE VLEUGELS VAN HAAN RECLAMEWERK.Lees meer over deze overname >